Без категория

Типове интериорни бои и характерните им свойства

Типове интериорни бои и характерните им свойства

В подбора на интериорни бои и сглобяването на обща концепция, на първо място е необходимо прецизно да проучите пазара и какви по-точно интериорни бои се продават . Да бъдат ли стените на стаите ви блестящи с метални нюанси , да изглеждат сатенено деликатни , весели ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Изградете си представа какъв тип стени искате . Интериорният дизайн е смесица от на художника и науката на архитекта, с идея за направа на по-добри среди за живот. По начина, по който хората прогресират , узряват и преобразяват така и пространствата , в които пребивават изпитват наложителност периодично от нещо ново , в течение с модите . Първоначалната стъпка в ремонтната дейност на постройките е подбора на нов нюанс интериорни бои за стенните повърхности. Този процес би бил не просто най- модифициращия фактор , а и основната съставка за планиране на обновен вътрешен дизайн. Важно е да сте наясно, че освен невероятните производителни идеи и качественото осъществяване на плана от значителна същност е и типа боя. Capbg вече пет години разпространява на българския пазар италиански бояджийски материали , с сигурно име и качество. Продуктите им са достъпни в значителен брой вериги строителни магазини на територията на България , а по време на последните две години търговските им обмени скачат двойно . Фирмата е в състояние да ни предложи огромен асортимент за който и да е вид стена .

Крещящо новият продукт Енканто

Неоспорима мода в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на водна основа и с изменчиви от дневната светлина тонове . Употребява се в множество сгради , заради кадифения ефект , който създава . Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, точно в момента нахлуваща на българския пазар.

Вижте нашите интериорни бои 1
Вижте нашите интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с металически пигменти . Бояджийският материал е огненоупорен, безвреден за ползващите го и природната среда. Ефектът, който постига е прекрасен в съчетание и на делови , и на актуално разчупен модел . Консистенцията на Онточенто се боядисва директно с валяче или дори с мокра гъба.

Сатенен ефект

Примамливо предложение за работни сгради , кафенета и артистични пространства са сатененият вид интериорни бои. Първостепенното качество позволява планираме на всякакви авангардни ремонтни идеи . Подходящи за интериорна и външна употреба. С висока издръжливост срещу влиянието на времето , сатенените асортименти интериорни бои запазват своя шикозен и сияен визуален вид колкото е нужно . Най-разпространено използвани за публични пространства . Съветваме ви да пристъпите да потърсите професионалисти за тази работа .

Каталог интериорни бои 2
Каталог интериорни бои

Висок клас в дизайна

Душевните ни вибрации и характер определят едновременно тоновете ни в живота, в това време и тоналността във визиите на пространствата. Особеностите на разнообразието от стени изискват отговарящите цветови багри. Във всекидневната преживяваме главно време с нашите семейства . Бледите интериорни бои са изключително добри и използвани . Спалнята на децата често набляга на интерактивен визуален дизайн. Ярките и провокиращи гами правят стаята светла , следователно ако сте фен на слънчевите лъчи тези багри бои ще пасват перфектно във стаята, в която спите . Точно в стаите, където спим , живеем най-дълъг отрязък от време от денонощието. Затова е хубаво цветовете да бъдат в унисон с нашата душевност . Червените разновидности най-добре се асоциират с прилив на енергия , приповдигнатост и динамика. Нестандартни за домашна употреба , предпочитани повече за ремонт на клубни заведения . Лилавото символизира тайнственост, страст и духовност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , както и за спортни терени . Синият тон символизира доверие, правда и непорочност. Зеленото е олицетворение на майката Земя, растеж и здраве. Заражда чувство за олекотеност и хармония . Пасваща боя за интериора на дневни, работни пространства , училища. Жълтите нюанси създават усещане за възторг , надежда , нирвана, озарение . Прилягащи на хора с радостно излъчване в щурите ярки тоналности. Тъмните бежово кафяви бои получават класа и високо качество в проекта на интериора.

Разнообразие от интериорни бои 3
Разнообразие от интериорни бои

Декоративен ефект

Класика в жанра все още са декоративния тип интериорни бои. С сияещ ефект примесен с фин кварцов пясък става не само във фон, а и в разкрасителен щрих на вътрешния дизайн на всеки дом. Отличаваща се с висока стабилност , получаваща се чрез пречупващите си частици. Материала на боята я превръща в идеална за шлайфане и полиране. Перленият отблясък се завършва умело комбиниран с орнаменти от обзавеждането в златисто и сребристо .

Да пристъпим към действие. Начини на работа

В случай че спрете своя избор на четка за поставянето на интериорни бои, е добре да се застраховате от опасността от зацапване . Намазването на материал трябва да започва от тавана. Покрийте с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът разбира се винаги е лесен за употреба метод, най-често ползван във вътрешния дизайн на стари пространства . Разнася продукта с равна покривност , което довежда до икономичен разход на багрила . Наложително е цялостно закриване на околните предмети , заради това не е подходяща за реновиране на нови сгради .

Каталог интериорни бои 4
Каталог интериорни бои

И още от Capbg

Не пропускайте да прегледате предложенията на марката за екстериорни бои за зидове , които са способни да финализират общата концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

 интериорни бои 5
интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 7
Вижте нашите интериорни бои
Ефектни интериорни бои 8
Ефектни интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 9
Изключително добри интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Качествени интериорни бои 11
Качествени интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто
Блестящи по природа с Оточенто
Сатенен ефект
Висок клас в дизайна
Декоративен ефект
Да пристъпим към действие. Начини на работа
И още от Capbg

You may also like...

2 Comments

  1. Много интересно! Може да разгледате и новите ни предложения от отвертки

  2. Има ли други мнения? Прегледайте и новите ни колекции от дамско бельо.

Вашият коментар