ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли повечето от нас , да изживеем собствения си делничен и модерен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой ползватели на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на тези които предпочитат смартфони със сигурност се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. В момента малко повече от 36% от жителите на света притежават смартфони, за разлика от 2011 г., когато този процент е просто 10. И това не е случайно , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , ПРОВОКИРАЩИ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

свързване с лична или делова посока ;

използването на редица видове апликации за интернет търговия или резервации;

съхранение на прекрасни моменти или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни донася енергия , заряд и приятни усещания .

ГАМА ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните от огромно значение е нивото на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако се вгледате , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на цветовете – AMOLED панелите са преди LSD, с тези си качества . Преднината на новите модели смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, показващ още повече нюанси .

Видове смартфони 1
Видове смартфони

КАКВА Е ИСТИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един компактен джобен компютър, със свой процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да издириш каквото ти е необходимо . Независимо от съображението къде сме, можем разберем, че всички реално “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент издирват нещо, сигурно себе си. Самото название смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това наистина конкретно отговаря на характеристиките на самртфона. Сега е момента ви представим базовите ползи от смартфона:

Водим разговори с близки хора , понякога с часове или по работа търсим колегите ни;

Споделяме своите виждания и интереси , използвайки социалните мрежи, следователно сме постоянно на вълната на най-нашумелите събития , анализи и постове;

Все повече смартфоните влизат в употреба и в офиси на фирми, за ефективна работа ;

При условие, че ни писва от ежедневните ангажименти , посредством смартфона си, кратковременно и улеснено „се пренасяме“ в любимата мобилна апликация, готови да се порадваме на приятна музика ; да пристъпим в друг свят , чрез разтърсващ филм; да се разтушим с хумористично предаване или поне за минути да се „изгубим“ в редовете на завладяваща книга .

Смартфоните са ни личен съветник , в случай, че ни се хапва , без значение колко е часа .

Когато искаме да си направим селфи, фиксираме любим момент от точката на събитието ;

Преносимите ни компютри са твърде тежки , сравнено със смартфоните, които не просто са преносими, но се събират в джоба на дънките ни.

Намерете смартфони 2
Намерете смартфони

РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните всъщност е е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и специфичните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

КАКВО СЕ НАЛАГА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа под 10 часа. Във виртуалния магазин на ООД, имате възможност да прегледате списък от смартфони, специално тествани за дълготраен „живот“. По този начин ще узнаете , кое устройство ще ви създаде защита и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Закупете вашият смартфон, като знаете желаната големина на екрана. Може би за вас е на първо място действието с мобилното устройство с една ръка или пък решавате , че малкият екран съвпада с вашия вкус , по-добре посочите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на филми , клипчета или развлекателни игри, то по-пълноценен ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Изключително добри смартфони 3
Изключително добри смартфони

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПЛАНИРАТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не без значение е , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да събирате повече песни , игри, албуми и видеа . 32GB е хубава стойност, на фона на това че най-новите видове смартфони поддържат 64GB.

ДОБРИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го закупите , открийте калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще го съхрани от белези или потенциално падане върху твърда повърхност . Дизайна, също трябва да се има предвид, купете си калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него се чувствате удобно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, също е нужен елемент от поддържането на смартфона – той защитава екрана от белези и понякога от леки напръсквания с течност ;

Бъдете внимателни , запазете смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го полеете , бързо махнете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на място .

Еднократно месечно е препоръчително да се направи изпълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е наложително зареждане на 100% следва да оставите батерията да падне на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си в добро състояние – изрядното изчистване , ще направи дисплея сладост за очите и следователно ще бъде още по-красив . За да свършите това не разчитайте на хартия, а само фина кърпичка, в друга ситуация, би могло да стане непредвидено надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, винаги на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете внимателни при кратко оставяне , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или релевантната функция, при кражба или загуба .

Вижте каталога ни с смартфони 4
Вижте каталога ни с смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Повишеният избор от смартфони в продажба , реално може да ни обърка , поради този факт е хубаво ако успяваме да се доверим доказала се марка сред конкуренцията , както е ООД. Тук са най-необходимите съвети , които специалистите от ООД съветват. Основни съображения за закупуване на нов смартфон:

Нашият каталог с  смартфони 5
Нашият каталог с смартфони

СТРАНИЦАТА ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте сайта на ООД и открийте смартфона, вписващ се с начинът ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с завладяващ външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Вижте още групите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Нашият каталог с  смартфони 6
Нашият каталог с смартфони
Най-добрите смартфони 7
Най-добрите смартфони
Изключително качествени смартфони 8
Изключително качествени смартфони
Вижте смартфони 9
Вижте смартфони
Разновидности смартфони 10
Разновидности смартфони
Голямо разнообразие смартфони 11
Голямо разнообразие смартфони

ГАМА ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА Е ИСТИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ
КАКВО СЕ НАЛАГА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПЛАНИРАТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ДОБРИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
СТРАНИЦАТА ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вашият коментар