Без категория

Професионални мнения при избора на винтоверт

Професионални мнения при избора на винтоверт

Винтовертът е уред , който е много нужен и употребяван в днешно време . Винтоверът се прилага най-често по предназначение на завинтване и развъртване на болтове или правене на пролуки в определена плоскост. Има вероятност винтоверт да Ви е необходим както у дома – в случай, че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели примерно, така и за извършване на някои доста фасулски занимания в дома , като слагане на картини , сглобяване на рафтове и т.н. . По-нататък в текста ще Ви кажем малко повече за всичките типове винтоверти, както и за стандартите при избора на нужния Ви артикул от тази категория . Като бонус, ще разберете защо купуването на винтоверти от Etools.bg е възможно най-удачната оферта за Вас.

Защо да си вземете винтоверт от нас ?

При нас всеки ще намери по нещо – в голямата и многообразна категория от винтоверти, които могат да бъдат намерени в инернет магазина Etools.bg, всеки купувач може да открие най-нужния модел за своите нужди и предпочитания. Независимо дали търсите винтоверт от модерна марка , нужен за професионални цели , или просто уред , който да употребявате в склада си, Etools.bg е точното място за Вас .

Разнообразие от винтоверт 1
Разнообразие от винтоверт

Ударните винтовери – перфектният помощник на дърводелеца

Ударни винтоверти – любопитното при тях е, че са предназначени най-вече за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти не притежават потенциомер за момента на въртене , но за сметка на това притежават много по-голям максимален въртящ момент , достигащ до нива около 900 нанометъра. С помощта на ударните винтоверти развъртването и завиването на големи по размер и продълговати бурми става още по-експедитивен и лесен процес на работа . Това става чрез специалния ударен механизъм , придаващ странични удари , носещ името още тангенциален удар. Не бива да прави грешка с „Ударния режим“ при широко приложимите акумулаторни винтоверти, който прилича на този на бормашината – с посока напред назад, даващ възможност на винтоверта да пробива малки отвори в итонг и камък.

Ако се нуждаете от винтоверти за професионална работа изберете най-доброто на пазара

При нужда от винтоверт за дейности, свързани с работата, неговите отличителни черти, добро изпълнение и изрядност при работа са дори още по-важни . Принципно моделите винтоверти, нужни за експлотация в майсторски строителни дейности, се разграничават от уредите , които се експлотират за домашни ремонти спрямо няколко основополагащи особености. Техните амперажи, например, стартират от 18 Волта и по-мощни. Капацитетът на батерията пък е необходимо да бъде повече от четири или 5 часа, за да може да бъде извършван нормално процесът на работа, без да се налага прекъсването му за ново зареждане .

Повече за винтоверт 2
Повече за винтоверт

Важно е да знаете с колко батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите имат много голяма роля при избора на конкретен модел от раздел „Винтоверти“. На първо място се взема предвид броят на батериите. Съвсем естествено винтовертите с две батерии са много по-удобни и позволяват с тях да се експлотира повече часове, преди да се стигне до ново захранване. Поради това от значение е и издръжливостта на самата батерия, като тези с по-мощни капацитети са за предпочитане . Зaхранването или ампеража на една батерия пък зависи от броя на клетъчните елементи в батерийния пакет . Един клетъчен елемент се приравнява на 3,6 Волта, така че с толкова нараства общият ампераж при всяка следваща прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Винтовертите с кабел са най-полезни у дома

Винтоверти с кабел – използването на винтовертите с кабел намира приложение главно във вътрешни помещения , поради факта , че точно определеният кабел ограничава разстоянията , на които се дупуска да се осъществява действие с тях. Основно предимство са по-ниските им финансови стойности по отношение на тези на акумулаторните винтоверти. За да уравновесат намалената подвижност на кабела, някои клиенти избират винтоверти с по-дълги кабели – до шест м, които предоставят още по-голяма свобода при приложение .

Разнообразие от винтоверт 3
Разнообразие от винтоверт

Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,приложими у дома

Винтовертите за професионална употреба често са и с по-високи мощности по отношение със стандартните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при моделите, използвани вкъщи, са между двадесет и 30 нанометъра. Най-използваните батерии са литиево-йонните, които гарантират по-голям комфорт при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии могат да бъдат захранвани в най-удобния за Вас ден, като няма да е необходимо да чакате падането им до краен предел, за да направите подобно зареждане .

Бързината на винтоверта също е важна

Скорост – скоростта на експлотация на винтовертите се определя от броя на оборотите в минута . По-добрите модели винтоверти дават възможност за включване на два различни оборота, според конкретната задача или предназначение. Обичайно главната скорост на тези винтоверти се прилага за по-големи и съвсем разбираемо трудни за завинтване винтове . Погледнато иначе, втората скорост се експлотира за по-миниатюрни винтове . При нея се стига до голям въртящ момент и съответно бързо и лесно завинтване на въпросните болтове .

Вижте каталога ни с винтоверт 4
Вижте каталога ни с винтоверт

Винтовертите за професионални цели имат още удобства

Сред останалите спомагателни предимства и екстри на добрите модели винтоверти за професионални приложения могат да бъдат посочени мощните зарядни устройства за средно 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-купуваните и предлагани по магазините инструмента от спомената категория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

При нас по всяко време ще намерите помоции

Всекидневни промоции и отстъпки – ние от Etools.bg много често осигуряваме отстъпки и атракционни оферти за част от моделите в интернет магазина ни. Следете редовно за офертите ни и ще успеете да си купите с ефикасен и надежден винтоверт на изключително приемлива за Вас цена .

Осигуряваме помощ и съдействие при търсенето на винтоверт

Подкрепа и насоки – екипът има желание да Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по преглед на подходящ за Вашите изисквания винтоверт. Бихте могли да направите опит да се свържете с тях по телефон или интернет адрес, и да получите професионални мнения и актуални сведения относно подбраните от Вас модели от категория „Винтоверти“.

Прегледайте и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Нашият каталог с винтоверт 5
Нашият каталог с винтоверт
Огромно разнообразие от винтоверт 6
Огромно разнообразие от винтоверт
Типове винтоверт 7
Типове винтоверт
Разнообразие от винтоверт 8
Разнообразие от винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 9
Нашият каталог с винтоверт

Защо да си вземете винтоверт от нас ?
Ударните винтовери – перфектният помощник на дърводелеца
Ако се нуждаете от винтоверти за професионална работа изберете най-доброто на пазара
Важно е да знаете с колко батерии извършва дейност винтоверта
Винтовертите с кабел са най-полезни у дома
Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,приложими у дома
Бързината на винтоверта също е важна
Винтовертите за професионални цели имат още удобства
При нас по всяко време ще намерите помоции
Осигуряваме помощ и съдействие при търсенето на винтоверт

Може също да харесате...

2 коментара

  1. Някой ползвал ли ги е? Вижте и новите ни предложения за дамски зимни якета.

  2. Такава полезна информация не може да се подмине, мнго благодаря, ще извлеча максимолно ползи от статията! Също предлагаме професонални инструменти в магазина е-shop-bg , например диамантени дискове

Вашият коментар