Непознати съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Първостепенната важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми имат безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерности . Практиките обозначават , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от големи проводници за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при драматични условия .

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три съществени надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Главните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото ползване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и неизсъхнали пътни настилки . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при  всички без изключение режими на потребление.

Невероятни летни гуми 1
Невероятни летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, особено при висока скорост; пластична нишка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътната настилка и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги прави перфектен избор за ситуации , в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на търговеца да създава вълнуващо усещане от движението . Типа обхваща параметри от 17 инча до 21 инча.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената методика за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми Syron – главни преимущества

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава евентуалността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези компании , които въвеждат в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-продължителен пробег и солидна устойчивост даже и при возене с повишена скорост.

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни марки в международен аспект . Още от формирането си през 1967 година, компанията се развива перманентно съобразно най-съвременните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира комфорта и сигурността на шофьорите. Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват разнородни характеристики и плюсове . Част от летните гуми са със специална структура , която ги прави особено трайни , и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите прорези и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се двоумите или смущавате за това какъв вид летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON съдържат немалко предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Изрично е , че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се появят неподозирани и лоши ситуации.

Най-добрите на пазара летни гуми 4
Най-добрите на пазара летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предоставаме изобилие от първокачествени и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Видове летни гуми 5
Видове летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 7
Изберете нашите летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Невероятни летни гуми 9
Невероятни летни гуми

Първостепенната важност на летните гуми
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето семейство
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis
Летни гуми на марката SYRON
Като край на нашия материал

Вашият коментар