Мото гуми – най-важната представа по темата

Мото гумите са наистина съществен компонент за което и да е превозно средство от този тип . Шофирането на мотоциклет и още сходни превозни средства притежаващи мото гуми, нерядко задава по-голяма заплаха от управлението на автомобил. И не толкова доброто положение на мото гумите освен това ще засили възможността за пораждане на неканени произшествия, няма значение от това за каква марка мотоциклет говорим и какви шофьорски умения притежавате. Като извод е много важно да посочите изрядните и целесъобразни мото гуми за превозното ви средство . В написаното по-долу ще преминем през основните фактори , изиграващи функция в метода на подбор , както и опции за полезни идеи неделими с добрата поддръжка на мото гумите.

Мото гуми – от първостепенна важност е стабилното движение в придвижването

Височината на профила е точно обвързана със страничната еластичност на мото гумата. При случай, че височината на профила на мото гумата е се смалява , спада и страничната й еластичност . Това осигурява по-добър стабилитет и спокойствие , същевременно и по-внимателно контролиране на мотоциклета .

Желаем да имаме добро сцепление между мото гумата и пътната повърхност

Колкото по-голяма е ширината профила , толкова по-работещо ще е и действащото сцепление . Същевременно обаче е добре да се има предвид, че просторната профилна ширина подсилва и дейността на триене между мото гумите и настилката , което води до усложнено превключване на посоката на движение. Като извод , ще са ви потребни по-големи усилия, за направата на наложителния завой. От друга страна , по-малката профилна широчина довежда до по-ускорени и по-маневрени завои , но също занижава пълния стабилитет на превозното средство при право движение .

Оферти за мото гуми 1
Оферти за мото гуми

Мото гуми – какви могат да бъдат отличителни свойства на джантите

Когато става дума за мото гуми, задължително трябва да се съобразят и съществено значимите характерни свойства на джантите им. Широчината на джантата фактически се необходимо задължително да отговаря на на мото гумата, допускайки се само минимални разлики обвързани с визирания изглед. За да оптимизират максимално дейността по закупуване на идеалната джанта, в множество моменти фирмите излагат по няколко ширини на джанти, съвпадащи на точен модел мото гума. Доброто съчетание между мото гума и джанта спомага относно непоколебимостта на превозното средство по време на движение и постигането на цялостна прецизност във връзка с контрола му.

Мото гуми – от какво зависи ширината на профила в предстоящия избор

профилната ширина на мото гумата вероятно е нужно да бъде поставена като съществен компонент при подбора на продукти материали от въпросната категория . Необходимостта за това лежи в идеята , че тя има водеща функция относно направата на идеално взаимодействие между мото гумата и пътната обвивка.

Най-добрите мото гуми 2
Най-добрите мото гуми

Приложими напътствия що се касае до мото гумите

Ще ви представим още няколко удачни насоки отнасящи се за материалите от отдел „Мото гуми“. Такива напътствия са предназначени за долавяне на моментното положение на мото гумите, тяхната правилна употреба и поддръжка . Ето критериите, които е необходимо да имате предвид ако сте решени вашето превозно средство да е снабдено с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро състояние :

Мото гуми – със сигурност извършете преглеждане на на външния вид

Едно съвсем нормално оглеждане на външния вид на мото гумите може да говори много за тяхното състояние . Къде по-скоро е необходимо да отдадете внимание при такъв преглед? Проверете за това по мото гумите съществуват ли надрасквания , разкъсвания и други подобни неблагоприятни белези. В допълнение , своевременно премахвайте елементи като пръст, камъчета и т.н. В бъдеще такива елементи биха оказали негативно влияние върху спецификите и функциите на мото гумите.

Мото гуми – наясно ли сме с форма на профила за нашия модел

Профилната форма е още една характерност на мото гумите, оказваща въздействие над движенческия ход на мотоциклета . И в тази ситуация е удачно да се приемат под внимание характеристиките на отделните типове профилни форми свързани с видовете положения по пътя . Плоската форма на профила примерно спомага за стабилизирания ход в изправена посока , но фактически забавя смяната на посоката и извършването на завои от определеното превозно средство . Облият профил пък ще създаде олекотено получаване на завоите и по-малка стабилност движейки се направо .

Невероятни мото гуми 3
Невероятни мото гуми

Когато се двоумим втора ръка или нова мото гума

Когато сте си закупили нова мото гума, дали ще успеете да бъдете сигурни , че тя всъщност е нова? Вероятно е примерно мото гумата да е била прибрана в склад за наистина дълго време , преди да бъде закупена от вас . Най-лекият метод да узнаете реалната истина , е като прегледате номера на идентификацията DOT. Той стои в страничната част на мото гумата. Нужната информация за нейната възраст ще ви предоставят последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях отговарят на седмицата от годината , през която е произведена определената мото гума, а следващите две – и годината на производство. В случай че DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, то тя е произведена през 23-тата седмица от 2009 година. Както сами се сещате, благодарение на DOT кода може да узнаете съвсем точно времето на производство на мото гумата, която току що сте закупили .

Вижте нашите мото гуми 4
Вижте нашите мото гуми

Не чакайте да ни се обадите и да изберете точните мото гуми

Разгледайте каталога на Мото гуми ООД и подберете най-подходящите мото гуми за вашето превозно средство ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете мото гуми 5
Намерете мото гуми
Вземете мото гуми 6
Вземете мото гуми
Видове мото гуми 7
Видове мото гуми
Изберете нашите  мото гуми 8
Изберете нашите мото гуми
Невероятни мото гуми 9
Невероятни мото гуми

Мото гуми – от първостепенна важност е стабилното движение в придвижването
Желаем да имаме добро сцепление между мото гумата и пътната повърхност
Мото гуми – какви могат да бъдат отличителни свойства на джантите
Мото гуми – от какво зависи ширината на профила в предстоящия избор
Приложими напътствия що се касае до мото гумите
Мото гуми – със сигурност извършете преглеждане на на външния вид
Мото гуми – наясно ли сме с форма на профила за нашия модел
Когато се двоумим втора ръка или нова мото гума
Не чакайте да ни се обадите и да изберете точните мото гуми

Вашият коментар