Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми притежават необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерни особености. Статистиките дават представата , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безмислено е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват в себе си немалко предимства привилегии на съответните условия пред другите съперници . Изрично е , че по някой път на улицата има възможност да се породят внезапни и неблагопроятстващи обстоятелства .

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват великолепно сцепление и маневреност и осигуряват по-скоростно пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и незасъхнало; по-големи външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, предимно при голяма скорост; гъвкава жичка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с пътната настилка и внимателно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги поставя в позиция на чудесен избор за ситуации , в които се иска върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на марката да създава завладяващо усещане от карането . Типа обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Оферти за летни гуми 1
Оферти за летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват обширни улеи за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми включва допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при драматични обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-солидна смес на предпазителя и вече упоменатата система за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни ленти .

Оферти за летни гуми 2
Оферти за летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON съдържа три отделни вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и резултатни компании в универсален аспект . Още от създаването си през 1967 година, фирмата се разширява непрекъснато в тон с най-иновативните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира спокойствието и сигурността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis състоят се от разнообразни качества и достойнства. Част от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в изключително стабилни , и имат относително дълголетен живот, дори и при неточно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три съществени надлъжни цеви над предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. При това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилитета при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Централните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени пътни платна. Летните гуми осигуряват необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на потребление.

Летни гуми Syron – възлови плюсове

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се редуцира евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо , от което има нужда един шофьор. Независимо от това , SYRON са от онези компании , които вмъкват в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното нагряване . Изводът от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-сериозен пробег и значителна твърдост даже и при движение с повишена скорост.

Информация за летни гуми 4
Информация за летни гуми

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата страна и ви предлагаме редица отбрани и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 5
Информация за летни гуми
Каталог летни гуми 6
Каталог летни гуми
Качествени летни гуми 7
Качествени летни гуми
Вижте нашите летни гуми 8
Вижте нашите летни гуми
Най-добрите летни гуми 9
Най-добрите летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летни гуми Syron – възлови плюсове
В заключение

Вашият коментар