Какво трябва да вземем под око относно различните видове автогуми съобразно необходимите свойства

Автогумите със сигурност са сред съществено важните части за вашия автомобил. Вашите автогуми изпълняват службата за постигането на първостепенно удобство и свобода във връзка с задвижването на автомобила , и гарантирането на безопасността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички наоколо. Когато искате да успеете да изпълните тези очаквания обаче, трябва да заложите на сигурните автогуми. В следващите редове ще посочим базисните фактори, които е нужно да бъдат разгледани под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви предоставим няколко ефикасни съвета нужни при последващите дейности по монтиране , така че всичко да премине по доказано най-добрия и благонадежден начин за вас.

Зимни автогуми

– те са пригодени да обещаят правилното превозване на превозното средство в тежки зимни обстановки , нерядко включващи фактори като наводнени пътни участъци, виелици и поледици . Имайки предвид тази причина разполагат с каучукова смес , притежаваща потребната еластичност при занижени температурни градуси и гарантираща точното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми обикновено се сменят през октомври или ноември и се свалят пролетно време, когато със сигурност знаем , че зимата и снеговете са съвсем отминали .

Информация за автогуми 1
Информация за автогуми

Страхотно ниво

– доказаното ниво на автогумите и не само, намиращи се в брошурата на сайта ни, е сигурно . Всяка разновидност гуми се снабдяват направо от Германия и са създадени според най-модерните Евро стандарти за безопасност и безопасност при движение .

Бърза доставка

– доставката на стоките от сайта ни в много случаи се реализира още в рамките на следходния работен ден. А ако точният тип гуми се е изчерпал в склада ни и е необходимо моментално да се внесе от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Автогуми – съвети за монтаж

Стъпка по стъпка след закупуването на чисто нови автогуми, настъпва време и за прилагането им към определеното превозно средство. Когато този момент настъпи все още има някои помощни процедури, които е удачно да направите. Запознайте се кои биха могли да бъдат те в долните редове :

оставете работата на специалисти – монтирането на автогуми е процедура, която е необходимо да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в автомобилни сервизи. Не импровизирайте да правите ремонти своенравно , защото всяка грешно сложена автогума е вероятно след това да бъде причина за някои неприятни пътни пришествия .

задните автогуми в отлично състояние – задните колела принципно не са обвързани с кормилното управление на колата , което превръща сцеплението с пътната настилка доста по-особено . Заради това е хубаво отзад да да се прикачат по-новите или доброкачествени автогуми предоставящи максимално ефективен контрол върху колата и предотвратяването на сложните моменти при управление .

Изберете нашите  автогуми 2
Изберете нашите автогуми

Как да намерите съответстващите ви автогуми?

Необходимо е при покупката на автогуми да се вземат под внимание няколко значително съществени съображения и характеристики . Тези фактори ще ви бъдат полезни да разберете кои са най-подходящите и пасващи автогуми за вашето возило. Те започват от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до подробности като съответната цена и роля. В следващата част на статията ще узнаете това , което трябва разберете за съответните детайли, поемащи съществена роля в момента на покупката.

# Значими дадености , да предвидим в избора на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от важните характеристики, които е добре да се вземат предвид . За всеки модел кола си има уместен размер автогуми, обикновено отбелязан в нейното ръководство . Задължително разгледайте това ръководство и се съобразете с показаните в него размери . Монтирането на несъответстващ за автомобила ви размер автогуми може да бъде последвано от няколко лоши ефекти при шофиране , като например висока консумация на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от истинско значение в хода на закупуване на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която съответната автогума е възможно да издържи . От друга страна пък скоростният индекс разкрива крайната вероятна скорост за съответната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси извеждат крайностите при функционирането на примерните типове и модели автогуми, с които всеки един водач ангажиран да се съобразява .

Роля – под „роля“ разбираме в какви пътни ситуации най-много ще бъдат използвани тези автогуми. Непостоянната ситуация на шосето изисква и различни специфики и особености от гледна точка на автогумите. Автогумите, специализирани за движение в градска среда , със сигурност обещават по-ниска консумация на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обичайно шофирате по магистрали или други главни пътища, най-важни за избора на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, идеалното сцепление с пътната настилка и последващият комфорт при шофиране .

Цена – съвсем в реда на нещата колкото по-качествени автогуми смятате да поставите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки това помислете стриктно за кой модел автомобил са ви необходими , по какви пътища планирате да го шофирате и кой тип особености на автогумите са от първостепенно значение за вас. Така ще можете да осъществите най- вярното и удовлетворяващо за вас съотношение между цена и качество при избирането на автогуми.

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми

Летни разновидности автогуми

– отговарят най-добре на температурните условия през топлия пролетно – летен период в страната . Материалите , от които са произведени те, не позволяват изхабяване при високи скорости, както и повреждане вследствие на горещините . Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете сигурни , че те ще останат в много добро състояние за доста дълъг времеви период .

Всесезонни автогуми Изобретени с умисъл да се прескочи отегчителната и ангажираща за немалко шофьори на автомобили смяна на автогумите на всеки шест месеца. Въпреки че не са способни напълно да заместят зимните или летните такива, те обхващат голяма част от характеристиките на двата варианта и осигуряват постигането на нужните равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми предоставят изрядното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Най-предпочитаните автогуми 4
Най-предпочитаните автогуми

Готови сте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Разгърнете списъка на сайта ни и закупете най-добрите автогуми за вашето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително добри автогуми 5
Изключително добри автогуми
Оферти за автогуми 6
Оферти за автогуми
Каталог автогуми 7
Каталог автогуми
Разновидности автогуми 8
Разновидности автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 9
Най-добрите на пазара автогуми

Зимни автогуми
Страхотно ниво
Бърза доставка
Автогуми – съвети за монтаж
Как да намерите съответстващите ви автогуми?
Летни разновидности автогуми
Готови сте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

1 Comment

  1. Полезна и интересна статия! Разгледайте и нашата страница за метални конструкции!

Вашият коментар