Без категория

Хладилници – увлекателно и разумно в откриването им.

Хладилници – увлекателно и разумно в откриването им.

В избора на хладилни електроуреди винаги ни трябва гаранция за годност, предвещаваща , дълготрайно използване на хладилника, по размерите на нашия стандарт. Специално тънък е момента , когато опрем до купуване на хладилници – незаменима подробност от нашето всекидневие и нрави. Ще ви представим някои вълнуващи истини около изработването на първите хладилници, ще ви срещнем със свойствата на разнообразието от модели и несъмнено , ще ви дадем препоръка в кой магазин може да се натъкнете най-сигурните и съответстващи ви модели хладилници.

Първият в историята патент за хладилник

Шарл Тепие е френският изследовател , който първи постигнал признака на замръзване на амоняка, но не патентовал научната си иновация и доживял дните си в пълна немотия и лишения. След течение на времето неговото хрумване било последвано от излизането на бял свят на приятелите ни хладилници. През 1834г. американският изследовател Джекъб Пъркинс изкарва първия патент за изкуствено замръзване за появяването на компенсионно устройство работещо с етер, това е първоначалният вариант на домашни хладилници. Този модел на уреда получавал енергия с ръчно задвижвана помпа, която охлаждала въздуха посредством обмен между две камери. В началото на 20в. се засилва и стъпка по стъпка всеобщо появяване в домакинствата.

Нашият каталог с  хладилници 1
Нашият каталог с хладилници

Интересни предложения за хладилници в Техмарт

Идеята на нашата търговия е да представя на потребителя най-заслужаващите си предложения за качество на добри цени прилягащи на стандарта на живот. В раздел хладилници, предлагаме такива в няколко категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида, А нюанси прилягащи на всяка естетическа перспектива и дизайн на каквото и да е помещение.

Помощник в закупуването на хладилници

В страницата ни в интернет бихте могли удобно да контролирате ценовият диапазон , както и да стесните търсенето точно около предпочитания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Прототип на хладилниците

Древните хора даже не намирали нужда от съхранение в студена среда на храната, а просто са я изяждали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Яденето е било нищо повече от метод за съществуване , ден след ден, а не сетивното задоволство от изкуството на готвенето , което познаваме днес . Първата идея за по-дълго и по-надеждно запазване на храни и напитки била чрез съдове с вода, стоящи на ветровито място , загърнати с намокрена кърпа или оставени на студено по време на нощта. По-нататък осъзнали, че разтворени в вода някои соли поглъщат голямо количество топлинна енергия и сметнали за добре да ги използват за запазване на напитките студени . Най-древните подобия на термоизолирани приспособления , в които се задържа температура по-ниска от тази на околната среда били кухини в стените на къщите или изровени в почвата , запушени с клони и изпълнени със сняг или лед. В някои императорски дворове имало специализиран отряд около сто човека , отговорен за изстудяването , като се започне ястията на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на починалия император .

Разнообразие от хладилници 2
Разнообразие от хладилници

Елементи и свойства на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен дизайн на интериорна мебел. Специализираният механизъм на бравата му гарантира плътно затваряне на вратата и със сигурност предпазва от влиянието на външната среда . Работещ с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито предимства пред компресорния е наличието на тишина .

Идеалното място за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, осигуряващ грижа за общото поддържане на уюта в нашия дом. Предоставя много голям асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за вътрешния дизайн и градината. Ще се натъкнете на разнообразие от видове на различни марки в ценови рангове , подхождащи на всеки стандарт и условие . Детайлното предлагане на типове би направил подборът лесен и приятен . Дадена ви е и удобството да спестите време, нерви и усилия с отлично структурирания електронен магазин, с работещи компетентни служители, с които сте свободни да попитате всичко и светкавична и безплатна доставка до всяка локация в родината .

Най-добрите хладилници 3
Най-добрите хладилници

Любопитни факти от историята на хладилниците

Тежко и почти невъзможно е в наши дни да да разберем какво би било живота ни без направата на нашите добросъвестни домашни помощници , наречени хладилници. Ако се потопим в историята в същност, ще установим , че това изобретение на човека , в днешния си вид, се ражда приблизително скоро.

Добре дошли в Техмарт да подберете вашият хладилник.

В обекта на Техмарт намиращ се в град Перник или в страницата в интернет . Вижте още, освен хладилници и какъвто и да е друг тип техника или мебелировка за своите домакинства и най-съкровени места като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Изберете хладилници 4
Изберете хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 5
Най-добрите на пазара хладилници
Качествени хладилници 6
Качествени хладилници
Най-добрите хладилници 7
Най-добрите хладилници
Информация за хладилници 8
Информация за хладилници
Качествени хладилници 9
Качествени хладилници
Вижте нашите хладилници 10
Вижте нашите хладилници
Вижте каталога ни с хладилници 11
Вижте каталога ни с хладилници
Видове хладилници 12
Видове хладилници
Разгледайте хладилници 13
Разгледайте хладилници
Огромно разнообразие от хладилници 14
Огромно разнообразие от хладилници

Първият в историята патент за хладилник
Интересни предложения за хладилници в Техмарт
Помощник в закупуването на хладилници
Прототип на хладилниците
Елементи и свойства на хладилника „Мраз 75“
Идеалното място за покупка на хладилници
Любопитни факти от историята на хладилниците
Добре дошли в Техмарт да подберете вашият хладилник.

You may also like...

1 Comment

  1. Някой взимал ли си е нещо от тях? Проверете новите ни предложения за мъжки клинове.

Вашият коментар