Без категория

Хиалуроновите филъри и вторият живот на кожата на вашето лице и не само

Хиалуроновите филъри и вторият живот на кожата на вашето лице и не само

В битката за хубава и млада външност основно средство са хиалуронови филъри. В клиника Хиалуронови филъри ООД над 17 г. влагаме усилия в това да носите външността си с гордост и да изпитвате удовлетвореност , предоставяйки изход от всеки отнасящ се до красотата и дерматологичен проблем , а хиалуронови филъри са сред заслужаващите най-голямо доверие средства за задоволително здравно благополучие и излъчване . Телата ни естествено изграждат хиалуронова киселина, от която идва блясъка на дерматологичната тъкан, а натрупването на зрелостта създаването на хиалуронова киселина рязко се забавя. В следствие на това дерматологичната обвивка изгубва обемност и блясък , което ни прави да изглеждаме застарели и изтощени . Опитът ни и високо ниво на квалификация ни задължават да предлагаме само и единствено доказано качествени услуги и продукти .

Какво представлява терапията с хиалуронов филър?

Важно е да изясним , че хиалуроновите филъри са подходящи за всеки вид дерматологична тъкан и почти всяка жизнена фаза . Практиката по поставянето е бърза и лека. точката на поставяне се обезчувства с лидокаин упойка под формата на козметичен балсам или се прилага хиалуронов филър с добавен в състава си упойващо средство .

Изключително качествени хиалуронови филъри 1
Изключително качествени хиалуронови филъри

За какво да сме нащрек след терапията с хиалуронов филър?

1. В часовете след поставянето на хиалуроновият филър се очаква да се прояви определено порозовяване , подутина и в някои случаи минимални струпвания кожните области на боцване със спринцовка.

2. При все че на убоденото място се е появила синя област, е подходящо да прилагате Хиалуронови филъри ООД – по 2 дози на денонощие с внимателни разнасящи движения на дланите;

3. В определения ден за поставяне на хиалуронов филър не е добре да се посещава масажист , а също така да се стои в сауни за лице и тяло, парни бани и да се полагат физически усилия ;

4. Желателно е да поставите грим върху обработената част от кожата, не и преди да е минало времето от 2 часа след инжектиране на хиалуронов филър;

5. За да повишите ефективността от инжектирането на хиалуроновия филър, се съветва да предприемете поемане на допълнително количество течности в рамките на деня ;

6. Докато третираната зона не се успокои напълно , забравете за престоя в площадката на солариума и откритото престояване под естествената дневна светлина.

Превъзходството на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри са светкавичен похват за положителна промяна в положителните показатели на дерматологичния слой . Следствията ще почувствате до три дни след процедурата по поставяне на филъра.

Едно от най-големите предимства на хиалуроновия филър е, че резултатите могат да действат от 6 м до 18 месеца . Освен това манипулацията с хиалуронови филъри може да се върне назад и щади физиката .

Изберете хиалуронови филъри 2
Изберете хиалуронови филъри

Какво още да очаквате от хиалуроновия филър е…

И на последно, но не по важност, място , сред някои от най-значимите плюсове на хиалуроновия филър е, че не се налага да прекъсвате належащите си цели , тъй като не се изисква фаза на възстановяване . Напълно възможно е да направите намесата и да се обърнете отново към житейския си ритъм , непосредствено след процедурата . Като за поставянето на хиалуронов филър ще трябва да отделите не повече от между един и два часа .

За какво да внимаваме преди слагането на хиалуронов филър?

За да се избегне риска от синини/хематоми при инжектирането на хиалуронов филър:

1. Не приемайте болкоуспокояващи на основата на Ацитилсалицилова киселина , а също така и други препарати , разреждащи кръвта най-малко четири до пет дни преди манипулацията с хиалуронов филър;

2. Ако за вас важи, че имате предразположеност към появата на херпесни рани частта от кожата , която ще бъде третирана , е добре да започнете за профилактика Ацикловир три по една таблетка ежедневно от датата преди инжектирането на хиалуронов филър за 3 дни ;

3. Процедурата е неподходяща за бъдещи родилки и жени, които кърмят ;

4. В месеците преди и след извършването на процедурата с хиалуронов филър не се препоръчват стоматологични манипулации .

Изберете хиалуронови филъри 3
Изберете хиалуронови филъри

Безопасни ли са хиалуроновите филъри?

Безвредността на хиалуроновите филъри е следствие от начина им на поддържане , сертифициран ли е за употреба продуктът от конкретната серия и преди всичко от практиката по имплантиране и опита на извършващия манипулацията, а също и от това дали се съблюдават всички стандарти преди поставяне . От особено значение е да съобщите на вашия здравен консултант за всички медицински продукти, които употребявате, а също така и за актуалното си здравно положение и ако страдате от хронични заболявания . Отделянето на внимание на всички тези елементи е от изключителна важност за нискорисковите резултати след имплантиране на хиалуронов филър.

При грешно поставяне на хиалуроновите филърите и небрежност към поръченията на специалиста по здраве , съществува заплаха от неприятни съпротивителни отговори като надуване , зачервяване или абсцес. И при най-нищожното усъмняване за алергични действия след слагане на хиалуронов филър, веднага потърсете помощта на вашия лекар !

Кои области е в състояние да подобри хиалуроновият филър?

• Подсилване на скулите

• Контурът и обемът на устните

• Зоните под устните – изпъкналата част под челюстта и силует на лицето

• Подочната област

• бръчки от носа към устата известни още като „линии на смеха“ – около устния орган

• Видимите бръчки „пачи крак” – край външните ъгли на очите

Невероятни хиалуронови филъри 4
Невероятни хиалуронови филъри

Потърсете контакт с специалист за терапията с хиалуронови филъри

Ако ви безпокои факта че лицето ви загубило обема и блясък си , хиалуроновата киселина е новият ви най-добър приятел . Потърсете компетентните кадри на Хиалуронови филъри ООД за преглед и стартирайте своя проект за освежаване на кожната повърхностност с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Разновидности хиалуронови филъри 5
Разновидности хиалуронови филъри
Изключително качествени хиалуронови филъри 6
Изключително качествени хиалуронови филъри
Информация за хиалуронови филъри 7
Информация за хиалуронови филъри
Качествени хиалуронови филъри 8
Качествени хиалуронови филъри
Изберете хиалуронови филъри 9
Изберете хиалуронови филъри

Какво представлява терапията с хиалуронов филър?
За какво да сме нащрек след терапията с хиалуронов филър?
Превъзходството на хиалуроновите филъри
Какво още да очаквате от хиалуроновия филър е…
За какво да внимаваме преди слагането на хиалуронов филър?
Безопасни ли са хиалуроновите филъри?
Кои области е в състояние да подобри хиалуроновият филър?
Потърсете контакт с специалист за терапията с хиалуронови филъри

Може също да харесате...

2 коментара

  1. Има ли мнения по темата? Разгледай и новите ни колекции от дамски клинове.

  2. Чудесни и със сигурност много ефективни процедури! Чудесно допълнение към тях винаги би бил един качествен крем за лице!

Вашият коментар