Без категория

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която представя дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че в България компанията да не е сред най-разпознаваемите, си струва да да разбереш повече за нейните продукти и да откриеш най-подходящите сред тях, които отговарят на собствения ти стил и начина, по който усещаш света !

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да съберат на едно място всички стилове , възгледи и замисли, но се различават помежду си , за да прилягат на всички вкусове и визии .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да предложи максимален комфорт за ежедневието , без, разбира се, да неглижира първокласното качество на материалите , необходими за направата им. Тъкмо в числото на тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които може би ще провокират любопитството ти! Инспирирани от активния лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са удачни за различните условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат удачни за мъжете , за които е важно качеството и комфорта, спортуват всеки ден , но не не могат да пренебрегнат добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия подхождат на дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са новаторски и целят да ти помогнат много, когато си в такава обстановка.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали чуждестранния интерес. В тяхното число са класическите тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, създадени , за да събират абсолютно всичко необходимо .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 2
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънки на бранда, се фокусират върху добрата изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, правят отново избелените модели , все едно минали през много пранета в пералня, парчетата плат , зашити върху основните парчета, от които е създадено облеклото , което прилича на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изпълнението си се стреми да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят изключително висока изработка , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, детайли , за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея актуални нотки . С уважение към традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще допълват визията на смелите мъжки личности , които харесват поддръжници на традиционното за този период.

Изберете дрехи Jack And Jones 3
Изберете дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е неизменно утвърден на международните ниши и се предлага в всякакви разновидности . И до ден днешен , те се продават във всякакви цветове и нюанси , с бели участъци, по-малко или повече скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката успява да се утвърди на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до другите успели производители на дънки . В последните години , фирмата лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя главната насока на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки . Това , което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от градската поп култура – стилът е любопитен и различен , от начина на обличане лъха веселие, а инспирацията за тях е провокирана от най-съвременните тенденции . Те са висококачествени и обединяват в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, даващи ти шанса да изградиш абсолютно всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, подходящи за хората , които не се плашат да се откроят сред другите. Отправени са към креативните мъже , които често комбинират всякакви стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за ежедневието , суитшърти и дънки .

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Традиционни за тях са многото изображения, които приличат на улични рисунки, които се използват при изработката им, и новаторските орнаменти. Тъканите са висококачествени , а водещите гами от цветове – изчистени , за да бъде възможно детайлите да се откроят по-отчетливо . Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и други технически елемента , малка палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, отличаващи се цветове, които грабват интереса и безсъмнено привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младежите от мъжки пол, които се интересуват от трендовете в модата. Начинът на живот в града и динамичният живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 5
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за визията си

Успяхме ли да привлечем твоя интерес ? Искрено се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните материали и направените елемента , за да обхванат различните стилове и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в другите държави.

Обърнете внимание и на останалите ни модели и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Невероятни дрехи Jack And Jones 6
Невероятни дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 7
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 8
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Виж и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Открадни нещо за визията си

Може също да харесате...

2 коментара

  1. Някой да си е взимал нещо от тях? Разгледайте и новите ни летни гривни.

  2. Не бях чувала за тази марка, но май си струва да се изпробват техни модели 🙂 Наскоро попаднах и на една нова мн качествена марка кокосово масло!

Вашият коментар