Без категория

протеини

протеини

Значение и същност на протеините?

Протеините са природно важни макромолекули, които са изградени от аминокиселини. Те имат значима роля в обичайното развитие и функция на човешкия организъм. Реално протеините играят действието на един от жизнените конструктивни части на които и да е живи клетки. Мисиите, които извършват в тялото, са жизнено градивни и особено разнообразни . Изхождайки от характерно полагащи такива, имащи обвързаност с строежа на клетките, и стигайки до създаването на естествените протекции на тялото и пренасянето на кислород до тъканите. Нашите организми имат функцията да обобщят някои от аминокиселините, имащи роля в произвеждането на протеините, но други такива е наложително да абсорбираме от външни източници. Това могат да бъдат храните , богати на протеини, или различните протеинови хранителни добавки, налични в продажба.

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки имат характеристики на полезно ефикасен метод за консумиране на нужните нива протеин на организма . Те са истински необходими за рутинно спортуващите лица, понеже дават на организма съответната енергия , за да издържи на силното трениране . Ето съществените варианти на протеини, които можем да взимаме във формулите на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – оказва се най-продаван сред спортните среди заради лесното му разтваряне и усвояване от тялото . Едновременно с това трудно бихме приели конкретното количество от него чрез хранителните продукти, без претоварване на своя стомах.

– казеин – срещан също като млечен протеин. Той гарантира постоянното получаване на някои аминокиселини, приемащи основополагаща функция в растежа и растежа на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също има силни количества на аминокиселини, свързани със скелетната мускулатура. Консумирането му подпомага пълната енергичност и стабилност на мускулите.

– яйчен протеин – същественото му неговото съществено преимущество е умението да се абсорбира до край от човека . Той гарантира неспирното отделяне на градивни елементи за мускулите.

– растителен протеин – също толкова съществен за мускулатурата от разновидностите с животински произход . Освен това той съдържа занижени нива на наситени мазнини, което е от съществена полза не просто за собственото ни тегло , но и за дейността на сърдечно-съдовата ни система .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Протеините и натоварването

В случаи на комбинация с постоянни активности , протеините осигуряват изключително полезно действие върху човешкото тяло и цялостната физическа характеристика на организма. Осигуряване на хранителни вещества или хранителни добавки, съдържащи протеин, е хубаво да се прави около 2 часа преди съответната тренировка . В този процес ще се забърза процесът на мускулен растеж и развитие след края на физическите активности . Смесицата от протеини и въглехидрати пък бави изразходването на мускулния гликоген и минимализира щетите върху мускулната маса, нанесени от тежкото натоварване . Е, сега сте наясно – ако търсите подобряване на ефективността на тренировките във фитнеса, повишаване на мускулния растеж и подобрение, естествено и подпомагане на възстановяващите действия , протеините ще бъдат ваш незаменим приятел в постигането на тези задачи.

протеини 2 Най-добрите
протеини

В каква мярка са ни потребни протеините?

Това е един реално съществено важен проблем за протеините, който ще разясним . На практика уместните дневни дози протеини са разнообразни за неактивни мъже и жени и за тези, които редовно спортуват в залата . Принципно за нормален дневен прием се разбира 0,8 грама протеин на килограм телесна маса. Такива количества протеин естествено са доста малко за хора, практикуващи кардио занимания. Задължително е доставянето на по-солидно мяри протеини, за да се избегнат катаболните процеси засягащи загуба на мускулна маса, реализиращи се след завършека на физическите дейности . Страхотно разбирате , че стопяването на мастни тела е пряко свързано с регулирането на цялостния калориен прием. Но това не трябва да се реализира в минус на протеините. Определено не, приемането на на протеини е добре да се запази на съответстващите нива , а в конкретни моменти дори да се покачи . Освен това че оказва протекция от катаболизъм, редовният прием на протеини има термогенен ефект , подпомага добре работещото храносмилане и извличане на полезните елементи и регулира апетита. Следователно ако подлагате тялото си на активни спортове и потене във фитнеса, вземете под внимание дозата протеини с физическият разход, който отделяте нормално .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – сигурност и въздействие на съответстващи цени

В опциите на Ready for life бихте могли да потърсите разнообразие протеини и протеинови продукти, част от предложенията на популярни и топ компании за фитнес добавки. Те не само ще ви дадат хубаво поддържано тяло, но и ще ви подкрепят за поддържане страхотно здравословно състояние . Разбира се , при нас имате шанса да потърсите тези протеини от класа на действително прилични ценови категории. Това са най-достойните предложения от вида „Протеини“, които сме изложили :

1. Blade Sport Protein Concentrate – започваме с този доброкачествен прахообразен протеин . Той е съставен от 87% суроватъчен протеин и е страхотен за постоянно спортуващите . Всяка доза на Blade Sport Protein Concentrate доставя на организма ви 21 грама протеин. Също така , хранителната добавка съдържа голямо количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Вероятно сте наясно , тези аминокиселини, групирани под конкретното съкращение BCAA, са значително ценни за всеки постоянно трениращ индивид. По какъв начин да поемате протеиновия продукт? 1 запълнена мерителна лъжичка се разтваря в 200-250 мл вода или мляко. Такова количество нормално се поема преди и след натовареност , но за по-голям ефект сте свободни да осъществите и още едно приемане в началото на деня.

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно природен гейнър, който служи за продължително заздравяване на мускулната маса . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от няколко вида протеин с най-силен биологичен потенциал, оказвайки огромен анаболен ефект. Още и , с помощта на въглехидратите, насищащи , продуктът е и прекрасен източник на мощ за цялото тяло . Всеки прием от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer е съставена от 56 грама протеин и средно 230 грама въглехидрати, което го реализира като един от най-ефективните гейнъри в продажба . Приблизително да се поема ½ лъжица сутрин ½ количество след натоварване .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – извлечен от първостепенен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно ниво . С цялостен тип продукт ще ви бъде от полза да повишите мускулната си маса, също и да съхраните създадените мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е доказан от немалко единични лаборатории и притежава много сертификати за качество. Протеинът се продава в изключителни вкусове, като например Шоколад и Бисквитки с крем. Насочваме ви да се поема 1 доза 25 грама при ставане на гладно и 1 мярка след спорт . За бързодействащи ефекти , можете да проектирате и допълнителна доза от протеиновия продукт преди спортуване или по-нататък нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – висококачествен протеинов продукт, от серията на разпространена на световно ниво марка за фитнес хранителни вещества Myprotein. Осигурява на системата по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо вещество . Myprotein Impact Whey Protein Flavoured е с понижено съдържание на мазнини и лактоза, но пък е пълен с калции и определените аминокиселини. Добър подбор както за квалифицирани спортисти, така и за хора , които просто си придържат здравословен начин на живот . 25 грама от продукта се полага в 150-250 мл вода или мляко. Тази доза обикновено се поема до половин час след натоварване , но ако не ви устройва , можете да я пиете и във всяко друго време .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – отново предложение под името Myprotein, което пък е създадено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е смесица от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Подава на човешкия организъм над 22 грама протеин на приемане, както и пълния спектър от есенциални аминокиселини. Продуктът има много добро въздействие върху изграждането на мускулната маса и методите на асимилиране на необходимите хранителни вещества от организма . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се прибавя в 150-250 мл вода или сок, като е препоръчително да се поемат 2 или 3 такива течности на ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – съставен същевременно за всекидневно трениращи , също и за тези , които желаят да завишат обичайния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate е съставен от се състои от само и единствено първокачествени протеин изолат и хидролизат от гарантирани източници. Всяка порция от 25 грама набавя на организма 21 грама чист протеин. Дозата спомага израстването на изчистената мускулна маса и поддръжката на анаболните дейности в организма . Даваме съвет всекидневно да се поемат по 2 дози – 1 след събуждане и 1 след спортуване .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, съставена от доказани протеини от пет разнородни източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, наложителни за бързото и ефикасно натрупване на активна мускулна маса. Също така , протеиновият продукт има варианти в любими вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря без проблеми във вода. Също като предходната опция , се взимат по 2 порции ежедневно – 1 сутрин и 1 след дейности .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край представяме една протеинова стока от английската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured представлява хидролизиран телешки протеин, получен от говеждо месо. Той помага за забързаното и съществено повишаване на мускулна маса, едновременно и по-ефективното възстановяване на организма след силови дейности . Не съдържа лактоза, а количествата на захар и мазнини в материала са много нищожни. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на системата 22 грама телешки протеин и широкообхватен спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини. Съветваме ви да се пие по 1 доза сутрин и 1 доза след активности . Ако желаете максимални влияния, можете да планирате и допълнителна доза от протеиновия продукт между яденетата .

Запознайте се предложенията на Ready for life и се спрете на най-висококачествените протеинови продукти на значително изгодни цени , като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Значение и същност на протеините?
Протеинови хранителни добавки
Протеините и натоварването
В каква мярка са ни потребни протеините?
Протеините на Ready for life – сигурност и въздействие на съответстващи цени

Може също да харесате...

2 коментара

  1. Дано тези са хубави. Разгледайте и нашите нови колекции от дамски бански.

  2. имате интерес към фитнеса и здравословното хранене! То със сигурност ще ви е любопитно да разгледате и нашия онлайн био магазин!

Вашият коментар