Без категория

матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всеки апартамент

матраци Симеонов е една от най-известните и потвърдили качеството си компании в сферата на спалните в България. В в каталог ѝ се намират разнообразни подборки и комбинации матраци – от с една страна, с две лицеви страни матраци и подходящи за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя на спални Симеонов гарантират на клиентите най-висококачествен продукт, както и най-висока степен на релакс и спокойствие докато спите. В допълнение, продължаващите нововъведения по отношение на производствените технологии, продуктовата гама и идейния спектър са гаранция, че матраците Симеонов са напълно съобразени със всички съвременни норми и закони за за отпочиващо и релаксиращо спане. в редовете, които следват ще разискваме въпроса за безспорните предимства от взимането на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Неедностранни матраци

Двулицевите матраци пък са пригодени за всякакви разновидности кревати. Казано по друг начин, нашите предложения са последни модели легла и спални, които имат вградена подматрачна рамка. По-голямата част от двулицевите матраци , произведени от фирма Симеонов, разрешава на потребителя и допълнително предимство, което засилва колкото се може повече комфортното ниво по време на сън. А по-конкретно възможност за спане от две страни – предназначена за зимата и подходяща за топлите месеци, които могат да бъда избирани имайки предвди годишния сезон или пък индивидуалните необходимости и претенции на конкретния купувач.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Детски матраци

Екипът на Матраци Симеонов наблягаме и на специфичните желания на дечурлигата. В този отдел можете да отриете различни матраци, които могат да се използват в детска и бебешка възраст. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов дават силна и пластична основа, допринасяща за вярното напредване на опорно–двигателната система. В допълнение, осигуряват на малките съкровища колкото се може по-висока степен на удобно и комфортно усещане с мислене за лековит, комфортен и висококачествен сън.

Нестандартни размери

Едно от категоричните плюсове на матраците от марката Симеонов е това, че се създават и в нетипични калибри при заявяване на желание или поръчване от даден клиент. Това е подходът ни да се удовлетворяват конкретните изисквания за широчина, високост и разновидни мерки на матрака. Което е особено от значение за извличане на необходимите позитиви от самия потребител по отношение на улеснение, улеснение и пълноценен сън.

Горни матраци

Горният матрак пасва идеално, в случаите, в които трябва да решите ситуация с матрак, който е твърд или стара спалня. Слава богу, това не е единственото негово качество. Горният матрак е способен и да се използва за настаняване на гости, за всякакви дейности на открито. Всички модели от този вид са идеално съобразени с всичко, което ви е необходимо, и ще ви предложат неповторим комфорт по време на сън.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Едностранните матраци обикновено се употребяват за кревати, при които липсва рамка, поставяща се под матрака. При положение че и спалното място у вас е е такова, то еднолицевите матраци от , произведени от Симеонов, ще се перфектно решение за вас. Въпросните притежават с добавена подматрачна рамка и ще ви спасят от доста дълги часове и изпитания, за нейното установяване и нагласяване. Рамките, предназначени за под матрака на нашите еднолицеви матраци са изработени от материал от иглолистни дървета. Тяхно основно превъзходство е фактът, че са удобни за нагласяне на повдигащ механизъм, когато говорим за кревати с такава функционалност.

Мемори матраци

Става дума за разнообразни матраци , дело на фирма Симеонов,, за изработването на които се разчита на мемори пяна. Мемори пяната е модерен материал, който повишава нивата на спокойствието както и чувството за крайно успокоение през тъмните часове на деня. Тя взима участие в осъществяването както на еднолицеви, също и на двустранни матраци. Също така, продуктите за спане, изработени от мемори пяна, са идеални за купувачи с болки в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. пяната с памет помага за това гръбнакът да бъде поставен в нужната поза, а също така и да се предостави еднаква почивка за всички части от тялото ни. Нека допълним, помнещата пяна е чувствителна на различни температури и качествено уравновесява телесната температура по време на спане.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Фирмата Симеонов , разбира се, позволява/ предоставя редица видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и предпочитания за клиента? На първо място Vitafoam пенополиуретан е елемент, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след време възстановява своето първоначално състояние. Материалът предоставя страхотно релаксиране на купувача в състояние на сън. Също така, съдържащите дунапрен матраци имат и още предимства, които почти сигурно са неизвестни за по-широката част от населението. Дунапренът, който е мек, гарантира анатомични свойства със засилени функции, а този, който е по-твърд, – силни ортопедични качества. Дунапреновите матраци от марката Симеонов са произведени от най-качествени материали, благодарение на което доказват, че могат да запазят своето отправно положение и плюсове за повече време.

Френски матраци

Марка Матраци Симеонов изгражда и тип френски такива, които са удобни общо взето за обзавеждане на хотели. Същите са категорияно уместно хрумване за обзавеждане в хотелски комплекси, вили или къщи за гости. Тяхната основа е изработена от дървен материал от иглолистно дърво, носещ на спалния артикул максимална степен на устойчивост. На тази основа е нужно да бъде монтиран както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Избор от множество продукти

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е забележително внушащава и отговаря на изискванията и предпочитанията на голям диапазон от потребители. Веднага, в нашия каталог могат да се намерят какви ли не модели матраци – еднолицеви и с две страни/ с две лицеви стани, детски и покриващи матраци, и дори такива, наричани френски, които се използват за мебелиране на хотели и къщи за гости. Като добавка, са обособени известен брой серии матраци спрямо специфичните за произвеждането им части и технологии. Сред най-значителните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В продължението на материала ще разгледаме в специфики всички видове матраци от марката Симеонов и техните съществени характерности.

Още различни серии

Серията с наименование „Алое Вера“ е развита план за максималното удобство на тялото на клиента по време на сън. Матраците от тази серия имат материя с субстанция от „Алое Вера“. Тази тъкан спомага за увеличаване нивата деликатност когато човек си легне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, със сигурност ще са ви от помощ да се облекчите от събираните през целия ден напрежение и умора, и да се отдадете на дългоочакван висококачествен сън.

При серията с наименование „Бамбук“ бамбуковите тъкани са етествен източник, който се превъплъщава в естествена защитна среда неприятните аромати и вредните за човешкото тяло различни зарази. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ намаляват до минимум заплахата от наличие на алергии и прахови акари. Освен това, поради проветряващата им се структура ще се премахне и складирането на влага. Така ще ви бъде гарантирана благоприятна, несмущаваща и удобна зона за висококачествен сън и почивка.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ дава възможност на клиентите най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци с плат от дизайнерска колекция, който поставя по-високо равнището на приятно чувство при лягане. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структурна изработка гарантира тяхната издържливост, а успокояващият бял цвят ще се впише точно в интериора на вашата спалня.

Както при предишния раздел, и в раздела, който сме кръстили „Какао“ са приложени издържливи и сигурни във времето продукти за сън, осигуряващи най-голямото ниво на удобство и комфорт по време на спане. Цветният ключ матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но са добавени изящни кафеви шарки, като така правят покритието му по-пъстра и привличаща погледите.

Разделът „Climattress” е една от най-новите колекции матраци в нашия каталог. Продуктите за спане, влизащи в нея, са устроени чрезса със специална субстанция с памет, обогатена с Cool gel капсули, които имат мисия за снижаване на температурата на тялото на човек ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са създадени за горещините, когато непоносимите жеги безспорно са повод за проблеми в съня на клиентите. Освен това, тяхната отворена структура позволява свободна въздушна динамика, а това е допълнително качество за всеки, които има нужда от разхлаждане. С матраците от серията „Climattress“ ще добиете чувството, че сте на морето и се радвате на приятния и разхлаждащ бриз.

Колекцията „Lux” притежава/ обхваща и едностранни и с две лица матраци. Две са разликите в материалите, които са използвани за създаването на тези матраци – дунапрен и едновременно пяна с памет и дунапрен. Матраците от колекцията „Lux” са твърди осигуряват основа, която е сигурна по време на сън. Комбинацията между дунапрен и мемори пяна носи усещане за комфорт съчетано с основа, която е сигурнаЗатова и матраците с подобен набор от елементи от използвани материали най-често са избирани за клиенти, имащи проблеми с гръбнака.

И накрая – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От предложените тук продукти ще останат доволни всички с проблеми в гръбначната област. Намират се както такива с една страна, така и двустранни матраци. Специфичното при този тип матраци реално е, че имат изключително издържлива база. Върху него е сложен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретан който прави масаж на на човек. Купувайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие започвате процеса по забравяне на досадните болки и симптоми, които са виновници за нарушения във вашия сън, и и положителен развой добро възстановяване по време на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Допълнителни придобивки за матраци

За финал, в портфолиото на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни добавки за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, допълващи усещанията за супер качествено отпочиване по време на спане. Разнообразието ни от продукти ще се погрижи за максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от марката Симеонов и усетете реалната релаксация по време на сън.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всеки апартамент
Неедностранни матраци
Детски матраци
Нестандартни размери
Горни матраци
Едностранни матраци
Мемори матраци
Направени с дунапрен матраци
Френски матраци
Избор от множество продукти
Още различни серии
Допълнителни придобивки за матраци

Може също да харесате...

3 коментара

  1. Важно е човек да се наспива добре, а за тази цел качественият матрак има решаваща роля. Добрият сън пък благоприятства красотата. Погрижете се и за сиянието около очите чрез нашите идеи за околоочен крем!

  2. Много благодаря за тази статия! Елате и вижте и нашата страница за Зарядно за телефон !

  3. Много полезна информация! Заповядайте и на нашата страница за Калъфи за телефон !

Вашият коментар