Непознати съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Първостепенната важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми имат безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерности . Практиките обозначават , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от големи проводници за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при драматични условия .

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три съществени надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Главните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото ползване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и неизсъхнали пътни настилки . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при  всички без изключение режими на потребление.

Невероятни летни гуми 1
Невероятни летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, особено при висока скорост; пластична нишка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътната настилка и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги прави перфектен избор за ситуации , в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на търговеца да създава вълнуващо усещане от движението . Типа обхваща параметри от 17 инча до 21 инча.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената методика за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми Syron – главни преимущества

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава евентуалността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези компании , които въвеждат в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-продължителен пробег и солидна устойчивост даже и при возене с повишена скорост.

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни марки в международен аспект . Още от формирането си през 1967 година, компанията се развива перманентно съобразно най-съвременните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира комфорта и сигурността на шофьорите. Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват разнородни характеристики и плюсове . Част от летните гуми са със специална структура , която ги прави особено трайни , и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите прорези и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се двоумите или смущавате за това какъв вид летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON съдържат немалко предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Изрично е , че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се появят неподозирани и лоши ситуации.

Най-добрите на пазара летни гуми 4
Най-добрите на пазара летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предоставаме изобилие от първокачествени и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Видове летни гуми 5
Видове летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 7
Изберете нашите летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Невероятни летни гуми 9
Невероятни летни гуми

Първостепенната важност на летните гуми
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето семейство
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми от продуктовата линия на производителя Maxxis
Летни гуми на марката SYRON
Като край на нашия материал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *