Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която представя дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че в България компанията да не е сред най-разпознаваемите, си струва да да разбереш повече за нейните продукти и да откриеш най-подходящите сред тях, които отговарят на собствения ти стил и начина, по който усещаш света !

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да съберат на едно място всички стилове , възгледи и замисли, но се различават помежду си , за да прилягат на всички вкусове и визии .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да предложи максимален комфорт за ежедневието , без, разбира се, да неглижира първокласното качество на материалите , необходими за направата им. Тъкмо в числото на тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които може би ще провокират любопитството ти! Инспирирани от активния лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са удачни за различните условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат удачни за мъжете , за които е важно качеството и комфорта, спортуват всеки ден , но не не могат да пренебрегнат добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия подхождат на дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са новаторски и целят да ти помогнат много, когато си в такава обстановка.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали чуждестранния интерес. В тяхното число са класическите тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, създадени , за да събират абсолютно всичко необходимо .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 2
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънки на бранда, се фокусират върху добрата изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, правят отново избелените модели , все едно минали през много пранета в пералня, парчетата плат , зашити върху основните парчета, от които е създадено облеклото , което прилича на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изпълнението си се стреми да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят изключително висока изработка , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, детайли , за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея актуални нотки . С уважение към традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще допълват визията на смелите мъжки личности , които харесват поддръжници на традиционното за този период.

Изберете дрехи Jack And Jones 3
Изберете дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е неизменно утвърден на международните ниши и се предлага в всякакви разновидности . И до ден днешен , те се продават във всякакви цветове и нюанси , с бели участъци, по-малко или повече скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката успява да се утвърди на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до другите успели производители на дънки . В последните години , фирмата лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя главната насока на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки . Това , което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от градската поп култура – стилът е любопитен и различен , от начина на обличане лъха веселие, а инспирацията за тях е провокирана от най-съвременните тенденции . Те са висококачествени и обединяват в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, даващи ти шанса да изградиш абсолютно всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, подходящи за хората , които не се плашат да се откроят сред другите. Отправени са към креативните мъже , които често комбинират всякакви стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за ежедневието , суитшърти и дънки .

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Традиционни за тях са многото изображения, които приличат на улични рисунки, които се използват при изработката им, и новаторските орнаменти. Тъканите са висококачествени , а водещите гами от цветове – изчистени , за да бъде възможно детайлите да се откроят по-отчетливо . Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и други технически елемента , малка палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, отличаващи се цветове, които грабват интереса и безсъмнено привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младежите от мъжки пол, които се интересуват от трендовете в модата. Начинът на живот в града и динамичният живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 5
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за визията си

Успяхме ли да привлечем твоя интерес ? Искрено се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните материали и направените елемента , за да обхванат различните стилове и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в другите държави.

Обърнете внимание и на останалите ни модели и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Невероятни дрехи Jack And Jones 6
Невероятни дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 7
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 8
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Виж и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Открадни нещо за визията си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *